Iltaohjelma

Seminaarin iltaohjelma järjestetään klo 18.30 alkaen kulttuuritalo Anniksella. Annis värikkäine historioineen (Porin teatterinuoret valtasivat talon 1980-luvulla nuorten kulttuurikeskukseksi, ja siitä lähtien talo on toiminut rajoja rikkovan omaehtoisen kulttuurituotannon kehtona ja näyttämönä) ja graffitien peittämine rapistuneine kiviseinineen luo täydellisen miljöön seminaarin rappiolliselle iltaohjelmalle, joka sisältää muun muassa viihteellisiä tiedetyöpajoja ja moraalisesti kyseenalaisia esityksiä.

Iltaohjelman yhteydessä tarjoillaan pienimuotoista rappiollista iltapalaa. OPM!

Valitettavasti tilan rajallisuuden vuoksi seminaarin iltaohjelma on rajattu vain seminaarityöryhmien (myös varjoryhmän) esiintyjille ja tutkijavieraille.

Työpajat:
Burleski

Balettia tanssiva apinamies, palavia verhotupsuja rinnoissaan pyörittävä ukkosen jumalatar, valtavien sulkien takaa vilahtava vatsatanssijatar, kaksimetrinen Frankensteinin hirviö…astu sisään burleskin ihmeellisen absurdiin maailmaan!

Suomeen muutamia vuosia sitten rantautunut burleski ihastuttaa ja vihastuttaa, mutta harvoin jättää ketään vaille mielipidettä. Työpajassa käydään läpi burleskin lyhyt oppimäärä, tarkastellaan sen asemaa nykykulttuurin kentällä sekä kokeillaan itse hurmaavia ja hullunkurisia eleitä ja liikkeitä erilaisin mimiikka- ja improvisaatioharjoituksin. Ohjaajana toimii burleskitaiteilija Kiki Hawaiji (mm. Turku Burlesque, Helsinki Burlesque Festival ja Hulapirates Kabaree), jota Sherlock Holmesin sanat ”Creature of the tropics – passionate and unstable” kuvaavat mitä parhaiten. Lisätietoja: www.turkuburlesque.info.

Työpajan hinta on 5€/hlö. Ilmoittautuminen seminaaripäivän aamuna.

Tieteen tuunaus

Tuo meille abstraktisi, PowerPoint-esityksesi, tutkimuskysymyksesi, tutkimussuunnitelmasi, tutkimusaineistosi, opinnäytetyöaiheesi, puolivalmiin artikkelisi tai vaikkapa itsesi – me muokkaamme niistä entistä ehompia tai kivempia!

Työpaja on maksuton. Ilmoittautuminen seminaaripäivän aamuna.

Off Topic -korttipeli

Mitä olet tekemässä jos saat käteesi KVG-, kielipoliisi- ja tekstiseinä -kortit? Olet tietysti pelaamassa uutta OFF TOPIC –peliä, jossa internetin keskustelupalstojen roolit, puhetavat ja aiheet on muutettu korttipeliksi. Peli noudattaa juuri niitä ”sääntöjä”, jotka AINA ponnahtavat pinnalle kun keskustellaan nimimerkin takaa. Osallistu sinäkin tähän hullun hauskaan peliin!

Työpaja on maksuton. Ilmoittautuminen seminaaripäivän aamuna.

Esitykset:
Itämaista tanssia

”Ai se on sitä napatanssia!? [sairauskohtausta imitoivia vartalonvääntelyitä] ”Se on niiiin hyväksi selälle.” Termi itämainen tanssi tarkoittaa yleensä Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tansseja, ja tanssinharrastajatätien keskuudessa erityisesti naisten yksintansseja, joissa keskivartalon liike on oleellisempaa kuin alaraajojen. Liekö paheksuttava keskivartalon käyttö, tai orientalismin kaiut, syynä siihen että itämaista tanssia eksotisoidaan, erotisoidaan ja mystifioidaan. Onneksi harrastaminen voidaan perustella terveyssyillä – tanssi jopa esiteltiin Suomessa suurelle yleisölle 1990-luvun alussa fysioterapeuttisen televisiosarjan avulla. Päivi Lahdelma esittää tanssin, jota hän ei suostu myöntämään millään tavalla hyödylliseksi.

Porin ylioppilasteatteri

”Kun kukaan ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu…”

Porin ylioppilasteatterin 20 minuutin mittainen improvisaatioesitys.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s