BUMERANGISEINÄ!

Kaikilla meillä lienee kokemusta huonosta palautteesta (huonosti perustellusta, huonosti muotoillusta…). Postatkaa parhaat huonot palautteenne tänne, josta ne löytävät tiensä seminaarin suurelle, interaktiiviselle irl-BUMERANGISEINÄLLE! Palaute voi olla katkelma referee-lausunnosta, kirja-arviosta, osallistujapalautteesta jne.

Mainokset
kommenttia
 1. rmturt sanoo:

  ”Digitaalisen mediaurheilun kuluttaminen” huoh. Mä taidan tehdä gradun vaikka makkaran syönnistä tai marjojen poimimisesta. Hyädyttää varmasti yhteiskuntaa yhtä paljon 😀 :keskari:

 2. usvatus sanoo:

  Vastauksia keskustelufoorumiviestiin, johon linkitin tutkimuskyselylomakkeen osoitteen ja kirjoitin pyynnön osallistua tutkimukseen:

  ”Perhaps its a culture thing that I an not getting, but what in Gods name is one to do with a major in digital culture? It sounds almost as useful as a major in underwater basket weaving.”

  ”This is what passes for a degree now?”, ja seuraavassa viestissä vastaus: ”This is what passes as a witty comment now? ”

  ”You should really read up on how to create surveys.
  Like, only one question at a time. Sometimes you ask 3 in one sentence.
  Use more mutliple choice. Hard to make statistical data, based on information that you interpret as a fact in your own results, which could be meant differently.”

  Olihan tuossa viimeisimmässä jotain pohjaakin, kommentoija ei vaan oikein ymmärtänyt, että pelikokemuksen merkitystä on vaikea tutkia kyselylomakkeella, jossa on vain kyllä/ei-vastausvaihtoehtoja. 😛

 3. Sari sanoo:

  Suora, muokkaamaton, lyhentämätön sitaatti kertomuskutsuun saamastani blogikommentista.

  ”Ihan nimetömänä Haluan sanoa että huuhaata toi kaikki
  Olen ollut avopin ystävlline iloinen luottanuyt työkavereihin,Mutta olen saanut väärät haukkukmiset perääni ja matkani varrelle. Minä en luota enää ei tuu ihmistä vastaan johon voi koskaan kertoa kaikkea;suomalaisena näytän iloiselta ; annan ymmärtää että kaikki suht okei; mutta ei; Miksi sitten tarttis jotainjuorunaihetta antaa ja levitellä asiansa maailmalle joita sitten lisättäis moninkertaiseksdis.
  Ennen vanhaan mummuni ja tätieni kertomusten mukaan kylässä oli kolme Fannia ja aina juoruttiin ja paneteltiin sit joka ei paikalla ollut ja istten näytettiin mielialaa ja hameenhelmat korviin ja pois ko oltiin loukkaannuttui,
  Ei tollaiseen laitokseen voi luottaa ja ON Typerää ihan oikeasti kertoilla mitään ja laittaa kuviakaan sinne. Maailma on tullut näinä vuosina vielä hirvemmäksi ja kamalammaksija katalammaksi. Näkee sen Rúususkankin käytlsksestä ja siitä ku ihmiset töllöttää salattuja elämijä ja niitä vie tehdää ja kotikatustakin tuli niin hirveä . Eit tollasesta tuu ko soidan kauna ja tappelun malleja. ja niitten pesiä.
  Miks vai levittää tollasta ei sie koskaan vielä tähän mennes kukaan toisille sydämmeilisät hyvää oo tarjonnut tai toivottanut.
  Huonaa Satu että tutkit kanssa tutkimuksessas että ei vain teietin unemhyvää tuo vastapuoli ja vastapuolien kokemukset tarttee näkyä jokaisessa kysymyksessä ja vastauksessa.

  ON paljon terveempää ko ihmiset tapaa vasgtakkain omas kaffepöydät kodeissaan. Sen että ihmiset näkee vastakkain näkee ja tulkitsee terveesti ja on oltava rehellinen. Tota kautta on kaikenmaailman Auervaarat ja Ruususkant toimissaan, Ota ne kin näkyviksi luvuisksi NIITÄ ON

  ja laita kansa osauus mihin voi vastata todella oikeasti nimettömänä”

  Tavallaan samaan asiaan liittyen usein eri sanamuodoin todettu:
  ”Juu kyllä mäkin oon jatkuvasti ihmetelly mitä ihmiset ittestään Sinne Nettiin laittaa eikä yhtään ajatella!! Hyvä että joku rupee totakin tutkimaan niin jos ihmiset vähän rupeis ajattelemaan!!”

 4. sptuom sanoo:

  iTV-viihdettä käsittelevää väikkäriä varten kerätty nettikyselyaineisto pitää sisällään kaikkea kivaa.. 😉

  “Väitöskirjan voisi tehdä myös tärkeämmistä aiheista esmes Kekomuurahaisen selviytyminen tulevien avohakkuiden aikakautena tahi onko pihanlakaisu tehokkaampaa vasta- vai myötäotteella” (Nettikyselypalaute 13.3.2008)

 5. Markus sanoo:

  Esitelmöin pelitutkimuksestani Ruotsissa 25 teknohumanistille; pääasiassa tietoteknoloogikoita ja ihmisiä, jotka yrittävät ymmärtää miten mobiiliteknologia vaikuttaa ihmisten arkeen.

  Esitelmäni jälkeen yksi oli todennut kahvihuoneessa ettei halua koskaan olla missään tekemisissä kanssani. Toinen lähestyi laitoksen johtajaa — minut kutsuneen dosentin pomoa — kommentoiden että tutkimukseni on epäeettistä ja että minua ei olisi pitänyt pyytää puhumaan siitä. Jälkimmäisen kanssa kävimme sitten jälkeenpäin mielenkiintoisen kahden tunnin debatin tutkimusetiikasta.

  Ilmeisesti kannibalismia ja joukkoraiskausta käsitteleviä roolipelejä ei saisi tutkia.

 6. usvaf sanoo:

  Tämä ei ole omakohtainen kokemus, mutta on pakko jakaa, kun tuli vastaan…

  Taustalla on asiallinen tutkimusapupyyntö yhteystietoineen. Tutkija tekee kliinisen psykologian väitöskirjaa ”gender swappingista” MMORPG-peleissä ja etsii haastateltavakseen naispelaajia, jotka pelaavat mieshahmolla.

  Tässä pyynnön vastaanotto pelin keskustelufoorumilla:

  ”Come on… is there anyone who DOESN’T think this is an uber lame attempt to meet girls? Do you really think someone is writing their doctorate on girls who play male characters in FFXI? That PhD wouldn’t be worth the pixels it wastes on the screen when it’s downloaded.”

 7. Aino sanoo:

  Mut on esitelty joskus kauniisti näin: ”Ja täs on Aino, se opiskelee jotain mediascheissee…”

  Lisäks keskustelu toisen tiedekunnan opiskelijan kanssa, joka meni about näin:
  -Joo, mä tutkin seksiä ja romanssia pelissä X…
  -Otan osaa! *naurua*
  -…..

  Sitten oli eräs, joka vastas mun kyselyyn just niinku pyysin, ettei olis vastattu (yhellä sanalla per kysymys), kritisoi mun tutkimusta ja kertoi, että 99% fanifiktiosta on roskaa 🙂

 8. Anna H. sanoo:

  Virtuaalisesta kuolemasta ja surun käsittelystä tässä neljän vuoden aikana kuultua (gradu + väikkäri):

  – hyi kamala miten sä pystyt tollasta tutkiin!
  – eiks sulla tuu paha mieli?
  – NO HYI!
  – kauheeta.
  – hyi kamala.

  Ja sitten eräs kotisohvatohtori, joka kommentoi tutkimusaihettani seuraavasti:

  – Kyllä se on semmonen homma, että internet ei tuommoisissa suruasioissa korvaa kasvokkaista keskustelua ikinä. Miltä seki nyt näyttäis, jos minä olisin äiteelleni tehny jonkun tommosen mukamas muistomerkin nettiin. Kuka semmosen osaa löytää? Uteliaat pervot vaan.
  Vastasin:
  – Nii, kuten minä (utelias pervo) ja muutama miljoona muuta ihmistä, jotka käyttää nettiä tällaseen (pervoiluun).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s